Verzenden & Retouren

Retouradres
Kleur&MIKS
t.a.v. Karin Van de Wardt- Huiberts 
O.v.v. ordernummer —
Grotestraat 36 | 5841 AB  Oploo

Verzenden binnen Nederland
Meer dan 95% van de artikelen in ons assortiment zijn klein en licht en verzenden wij via brievenbuspost naar u toe. U profiteert van lage verzendkosten, waardoor ook kleine bestellingen al snel interessant zijn.
Kan het pakketje niet door de brievenbus of is uw bestelling te zwaar voor brievenbuspost, dan versturen wij uw bestelling via pakketpost (PostNL).
Aankopen van gepersonaliseerde producten
Helaas kunnen deze niet worden teruggestuurd, ze zijn speciaal voor u op maat gemaakt en derhalve zijn ze niet meer te verkopen en moeten wij ze vernietigen.

Aansprakelijkheid bij verzenden
Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of beschadigingen aan uw pakket.

Verzending naar niet- EU landen
Deze webshop is momenteel niet ingericht voor levering aan landen buiten de Europese Unie. Wij kunnen wel leveren aan deze landen, maar dan zult ons per email moeten doorgeven welke goederen u wilt bestellen. U ontvangt vervolgens van ons een berekening van de verzendkosten. Indien u hiermee akkoord bent dan sturen wij een bevestiging van de bestelling. Nadat uw betaling is bijgeschreven op onze bankrekening, versturen wij uw bestelling. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of beschadigingen aan uw pakket.
Bij Kleur&MIKS maakt u zelf het factuurbedrag over op onze rekening, nadat u het bestelproces heeft doorlopen.